“Alleen vis, schaal- en schelpdieren uit de regio op de kaart” dat was ons idee toen we de BRU 17 in 2012 begonnen. Wij hadden al veel kennis over de lokale producten die op onze kaart staan maar we hadden geen horecaervaring toen we begonnen. Vastgehouden aan bovenstaande visie in combinatie met de ervaring van onze medewerkers, die toen wel over de nodige horeca ervaring beschikten, hebben we de BRU17 kunnen uitbouwen tot een volwaardig visrestaurant met een grote vaste klantenkring, zelfs tot over de landsgrenzen. De combinatie viswinkel en visrestaurant onder één dak en het enthousiasme van onze vriendelijke medewerkers maakt de BRU 17 in onze ogen onderscheidend. 

Door locatie in de vissershaven van Bruinisse zijn de lijntjes met de regionale vissers kort. Van mosselen, oesters, scheermessen tot Noordzeevis en alle producten daartussen hebben we binnen handbereik. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant en viswinkel om te komen genieten van deze heerlijke delicatessen. 

Niels en Maria

Lees hier de geschiedenis van het schip de BRU 17 geschreven door Kurt Habraken.